Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar MOST, Penedès Festival de Cinema del Vi i el Cava en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 25, 2011

MOST, Penedès Festival de Cinema del Vi i el Cava

Categoria: Actualitat,Catalunya,Penedès,Turisme,Web 2.0

MOST, Penedès Festival de Cinema del Vi i el Cava

Recentment es va presentar el MOST, Penedès Festival de Cinema del Vi i el Cava. El festival tindrà lloc del 10 al 13 de novembre dins del marc del Dia Europeu de l’Enoturisme i l’organitzen el VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya i el Cineclub Vilafranca amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, la DO Penedès i el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès. També rep el suport de la Penedesfera ja que l’organització hi convocarà, durant els dies del Festival, un Vins&Blogs de la Penedesfera tematitzat en la cultura audiovisual per parlar de cinema, fotografia, sèries de televisió, curtmetratges, etc. i a més a més els assistents tindran diverses entrades gratuïtes a les sessions del festival. Després de l’estiu l’organització concretarà més detalls d’aquest Vins&Blogs, el 7è de la Penedesfera.

Vins&Blogs de la Penedesfera

El Most és un esdeveniment anual d’abast europeu que cada any vol recollir la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, del vi i del cava.
La participació en el festival és oberta i ja es poden consultar les bases de la convocatòria a http://www.mostfestival.cat. El termini de presentació d’obres finalitzarà el 31 d’agost. El Most també te facebook http://www.facebook.com/pages/Most-Festival/134583056613307 i twitter http://twitter.com/mostfestival.

La primera edició del festival se celebrarà del 10 al 13 de novembre de 2011 i vol ser l’acte principal al Penedès del Dia Europeu de l’Enoturisme (13 novembre). Most també vol brindar pel bon cinema amb una programació acurada de bones pel·lícules i diverses activitats cinematogràfiques.

El Festival s’estructurarà en diverses seccions:

  1. Collita 2011: cada any recollirà la millor producció audiovisual europea sobre vins i caves. Constarà de diferents premis
  2. Gran Reserva: selecció de pel·lícules inèdites de grans autors i de qualsevol gènere.
  3. Premis Honorífics: cada any es convidarà autors i protagonistes del món del cinema i es premiarà la trajectòria dels més destacats.
  4. Mostra de Curtmetratges
  5. Sessions infantils
  6. Jornades professionals
  7. Seccions paral·leles.

Es tracta d’un festival deslocalitzat i escampat pel territori penedesenc; hi haurà projeccions a Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia, Subirats o Olèrdola i a caves i cellers de tota la comarca.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: MOST, Penedès Festival de Cinema del Vi i el Cava