Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Tips de viatges en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 30, 2011

Tips de viatges

Categoria: Penedès,Turisme,Web 2.0

Tips de viatges és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

La Bertika és autora de Tips de viatges. Lluny de les habituals vacances familiars, podem trobar relats apassionats i consells molt útils per viatjar amb nens, especialment a països ismàlics. Tota una descoberta cultural que desmuntarà molts tòpics. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • EL DIWAN. Mi rinconcito de viajes, historias y paranoias, “Blog personal d’una canària enamorada de l’art i l’arquitectura islàmica, de referència per a qualsevol viatge que hom prepari en aquests destins. Molta informació útil i una font inesgotable de links per a la preparació de viatges”
  • VIAJAR POR MARRUECOS, “Fantàstic blog de dos germans amb gran experiència viatjant pel Magreb amb entrades extraordinàries sobre el territori marroquí. Ben documentat i amb grans dosis d’informació útil per a la preparació de viatges en aquest destí”
  • EL ÚLTIMO BAZAR. EL RETORNO DEL ICONOCLASTA, “Blog personal d’un arquitecte viatjant per la ruta de la seda. La seva lectura és amena i molt divertida i els viatges relatats són extraordinaris”
  • INTENTANDO RECORRER EL MUNDO, “Blog personal d’una gallega amb entrades específiques d’indrets en concret arreu del món. Les seves fotografies són un regal pels sentits”
  • VIAJAR CON NIÑ@S, “Blog d’una familia com la meva, amb inquietuds molt semblants i que també s’esforcen per treure-li ferro al tema de viatjar amb nens”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Tips de viatges