Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar El vinyataire Noah Gordon en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 30, 2008

El vinyataire Noah Gordon

Categoria: Actualitat,Gelida,Penedès

L’escriptor Noah Gordon, en el seu darrer llibre El Celler, relata amb una trama intrigant les experiències d’un pagès del Penedès i el seu afany de fer vi de qualitat. Seguint la mateixa línia que l’ha fet ser número 1 de vendes explica detalladament els processos de transformació que pateix la vinya i com el protagonista en té cura.

És sorprenent que aconsegueixi fer un vi excel.lent sense podar les vinyes en cap moment. A la primavera les esporga i a l’hivern… també! I no només des de la primera pàgina sinó que practica aquesta tècnica durant tot el llibre. Em pregunto quin bon viticultor l’ha assessorat en aquesta novel.la que porta més de 15.000 exemplars venuts. Per si hi ha dubtes què s’ha de fer, a continuació deixo els consells del Francesc Pascual, pagès gelidenc nomenat recentment President de la DO Penedès, els quals van ser publicats al Llibre de Festa Major de Gelida 2007.

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: El vinyataire Noah Gordon