Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Olivella font clara en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juliol 06, 2011

Olivella font clara

Categoria: Penedès,Turisme,Web 2.0

Olivella font clara és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

L’Imma Olivella és autora d’olivella font clara. Ella és la responsable de difondre a internet i a tots els canals que sigui possible aquesta petita empresa agrícola de Subirats, la qual té com a principal producte el Préssec d’Ordal. Un fruit que es troba en temporada i que podem trobar al Mercat del Préssec d’Ordal cada cap de setmana de la mà dels mateixos pagesos que el conreen i s’agrupen a l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • http://www.daviddelgado.cat, “El seu treball engloba totes les parts del procés arquitectònic, des de la concepció de la idea, passant per la pròpia redacció del projecte fins la direcció d’obra, aconseguint així un resultat coherent i unitari. Per tal de fer front als diferents àmbits projectuals col·laboren amb tècnics especialistes propers a la seva filosofia”
  • http://www.estudiedd.com, “edd és un estudi especialitzat en el desenvolupament de projectes d’identitat corporativa, comunicació, packaging, editorial… Col·labora amb altres professionals del sector per oferir un servei global al client, desde fotògrafs, ilustradors, assesors de marketing, programadors. Busca una personalitat única en cada projecte per cada client”
  • http://www.feedbackmp.com, “Agència d’estratègies de màrqueting, publicitat, comunicació, disseny gràfic, branding, *packaging, social mitjana (xarxes socials) i màrqueting online”
  • http://www.bombonscudie.com, “Bombons Cudié, una empresa familiar amb més de 50 anys d’existència, es consolida en el temps gràcies a la seva filosofia de treball. Les catànies són el seu producte estrellla, una combinació perfecta de xocolata i Mediterrani. Elaborades artesanalment amb una ametlla marcona caramel•litzada, recoberta amb el seu praliné secret de fruits secs i decorada amb original cacau en pols, sens dubte és la creació més representativa de l’esperit Cudié”
  • http://www.gastroteca.cat, “L’aparador de la gastronomia i els productes agroalimentaris locals. El portal web de suport a la comercialització dels productes locals i la promoció de la cuina i el turisme ecogastronòmic, de la Generalitat”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Olivella font clara