Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Nissaga d’airejadors en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 31, 2008

Nissaga d’airejadors

Categoria: Actualitat,Catalunya,Gelida

L’aigua no deixa de ser protagonista. Avui al Telenotícies ha tornat a sortir Gelida per l’inici de la portada de cubes d’aigua. Segons han dit hi ha més de 40 municipis que han sol.licitat subvencions a la Generalitat per aquest servei, entre ells capitals de comarca com Tremp, però sempre surt Gelida al TN. És més que curiós. Evidentment els informatius de TV3 no es fan ressò de les conclusions del debat sobre l’Aigua a Gelida ni tampoc de la manera unilateral que l’equip de govern de l’Ajuntament està gestionant la situació.

Darrerament la parcialitat està guanyant terreny a "la nostra": la determinació que l’ATLL és l’única opció d’aigua de boca per apaivagar la set del creixement gelidenc, la marginació del Marc Vidal i del Carles Puigdemont a la notícia sobre la Catosfera, la constatació de la prioritat informativa de Madrid sobre Barcelona, etc. Per cert, algú ha vist al Zapatero de Polònia sortir als simpàtics separadors d’abans i després dels anuncis? És una llàstima… Tal com s’apuntava a la taula de periodisme de les Jornades de la Catosfera aquest partidisme als mitjans és una de les causes del creixement espectacular dels blocs en català.

Tot esperant la connexió a l'ATLL (Aixeta Màgica a Cala Galdana)

Avui també ha arribat la factura del darrer trimestre de Sorea. A l’igual que les anteriors, una despesa de 11 metres cúbics i cobrant el mínim de 33. També hi ha una carta informant de la campanya del repartiment del kit d’estalvi d’aigua realitzada al desembre(?) i que si no l’has rebut et posis en contacte amb la teva oficina per recollir-lo. A la web només hi ha un telèfon 902, que és el general per tot SOREA. He trucat i no tenen ni idea. Diuen que l’oficina de Gelida no els ha informat de res i no hi ha més telèfons per contactar, que ens passem per l’oficina, avui oberta de 3 a 7.

Abans de fer el procediment pedestre a un horari complicat, m’en recordat que a la Guia Telefònica de Gelida del 2007 surt el telèfon de Sorea (93 779 08 57). He trucat i diuen que m’esperi fins a mitjans de febrer i que sinó ho puc anar a buscar a l’oficina. Ho segueixen repartint i si no hi ha ningú a casa ho deixen a la bústia. Amb aquest accessible horari serà qüestió d’esperar-me. Si estàs llegint el text i ets un dels afortunats que han rebut els airejadors, si’s plau deixa un comentari de l’experiència.

Continuarà…

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Nissaga d’airejadors