Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Wonder Films Cinema en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juliol 13, 2011

Wonder Films Cinema

Categoria: Penedès,Web 2.0

Wonder Films Cinema és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

El Carles Garcia Guinda és autor de Wonder Films Cinema. Des d’aquest espai repassa l’actualitat del cinema i també dels clàssics del setè art, així com les recomanacions indispensables. Tot això amb l’ajut de l’inmediatesa que proporciona compartir els trailers de les pel.lícules tant bon punt són publicats a internet i el debat d’opinió que obren. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • http://cineencartell.blogspot.com, “Bloc de cinema dedicat al mon del cartell. Està fet amb un gust exquisit i posa en valor una tècnica que, malgrat tot, encara perdura”
  • http://elmarronglace.blogspot.com, “És un bloc de cuina molt interessant i fet amb molt sentit de l’humor. Te un punt de sofisticació encantador”
  • http://sofregitsipicades.blogspot.com, “Un altre bloc de cuina. Però aquest és més pantagruèlic i ofereix receptes molt espectaculars (entenen com espectacular la densitat digestiva)”
  • http://www.kuu.cat, “Cine Kuu parla del cinema del que jo no parlo. Tenen un bloc fascinant i riquíssim. I a més son un punt “freak” i sobretot molt divertits, molt actius i molt intel·ligents. Adorables”
  • http://elblogdemercedeslzaro.blogspot.com, “Bloc personal de la bilbaïna Mercedes Lazaro escrit en català, castellà o italià segons li plagui. Es molt dolç i te un aire melancòlic molt peculiar”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Wonder Films Cinema