Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Carnaval a Venècia en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 01, 2008

Carnaval a Venècia

Categoria: Actualitat,Records de viatge

Ahir va ser Dijous Gras, això vol dir que aquest cap de setmana seran els millors dies del carnestoltes. El Carnaval es una de les festes mes populars arreu del mon i cada ciutat el viu d’una manera diferent, però potser és a Venècia on la tradició i la singularitat són més vives.

San Marco

La seva festa és diferent, evoca el passat, el retorn dels vestits d’època, el misteri de les màscares… La ciutat es transforma, especialment la plaça San Marco i el port, doncs entre els nombrosos turistes t’hi pots trobar de sobte una parella del segle XVIII passejant o posant a punt de creuar el pont de la Paglia per tal de donar-te la millor foto. Aquest ambient fa encara més espectaculars les postes de sol.

Postal de Venècia

El dissabte, els autèntics venecians tornen a la edat mitjana a la Desfilada de la Cort, tot voltant el Palau Ducal. Allà els turistes gaudeixen d’allò més d’un glamour, certament artificial, però que malgrat els anys continua fidel a si mateix. Encara que tots els personatges fossin figurants el contrast dels vestits llampants, el marc incomparable i les mimètiques màscares atrauen totalment l’atenció.

Maria Antonieta

El diumenge és encara més nombrosa la multitud. Als visitants de cap de setmana s’ha de sumar l’interès dels mateixos italians i sembla que la ciutat s’enfonsa una mica amb gairebé tot el nord d’Itàlia en tan poc espai. El Vol de l’Angelo, des del Campanile fins a la plaça, és el motiu d’aquesta concentració. L’imatge que et queda de Venècia és la d’un lloc únic, digne de ser preservat i retratat.

Il Turisti

La restauració i l’allotjament són més que cars en aquests dies. Un tallat al Caffé Florian puja fins als 15€. Una opció per anivellar el pressupost és anar-hi amb un vol de baix cost i allotjar-te a un alberg.

Maggiore i Sol

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Carnaval a Venècia