Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Urbanismo y Patrimonio Cultural en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juliol 28, 2011

Urbanismo y Patrimonio Cultural

Categoria: Penedès,Turisme,Web 2.0

Urbanismo y Patrimonio Cultural és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

El Daniel Gutiérrez és autor de Urbanismo y Patrimonio Cultural. Aquest és el bloc de l’empresa Diagnosi Cultural Consulting (DCC), la qual es dedica a la consultoria i assessorament en patrimoni cultural donant suport a ajuntaments, empreses públiques, arquitectes, project managers, enginyers i altres organismes públics i privats. L’objectiu de la seva feina és assessorar i aportar qualitat a la globalitat dels projectes, oferint solucions als seus clients des del plantejament inicial i fins a la finalització dels mateixos. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • Patrimoni Gencat, “Web del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que té la funció de divulgar tot allò que passa a l’entorn del patrimoni cultural de Catalunya”
  • Instituto Andaluz del Patrimonio Histórico, “Si hi ha una regió a l’estat espanyol que es pren molt seriosament el seu patrimoni cultural, aquesta és Andalusia. La seva web, tot i que podria millorar estéticament, és una font inesgotable d’informació”
  • Institut del Territori, “Institució valenciana independent que treballa i estudia l’evolució del territori a València en concret i l’arc mediterrani en general. Cursos, xerrades, jornades i publicacions molt interessants”
  • Centre de documentació del MNACTEC (Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa), “Molta informació del patrimoni cultural industrial de Catalunya i del nostre entorn”
  • Mediamusea, “Gran web sobre museus, patrimoni cultural i tecnologia. Molta, molta informació relacionada amb la gestió museística i les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Urbanismo y Patrimonio Cultural