Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar El Twitter de George Bush en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 04, 2008

El Twitter de George Bush

Categoria: Actualitat,Web 2.0

Avui han donat la volta el món les imatges del president dels Estats Units presentant el pressupost del 2008, l’anomenat e-budget o pressupost electrònic, amb un tablet PC. És una bona publicitat per comercialitzar aquest tipus d’ordinador doncs si George Bush sap fer-ho servir qualsevol ho pot fer anar. Hauria de sortir fent servir el Twitter per popularitzar definitivament aquest sistema de comunicació.

A la nit vaig estar mirant la Super Bowl per la televisió amb Canal+ i al mateix temps el seguiment que en feia pel twitter la cadena ESPN. Per una banda HDTV i per l’altre 140 caràcters ASCII. Sembla que no hi hauria d’haver competència però la facilitat del twitter, o el microblogging en general, crea addicció i cada vegada va guanyant més adeptes. Des dels Estats Units, aquesta mena de SMS socialitzats han revolucionat la forma en que ens comuniquem en menys d’un any. Les aplicacions deixebles Jaiku i Pownce també generen expectació.

Aquesta inmediatesa i facilitat d’ús, que de ben segur enganxaria fàcilment al George Bush, ha arribat a casa nostra. Les trobades de “tuiters” són un fet. A les passades Jornades de la Catosfera es van retransmetre pel twitter i l’èxit del seguiment ha fet augmentar i consolidar la comunitat “tuitera” catalana. Ara aquest twitter de la Catosfera és un node de comunicació en temps real entre els blocaires catalans més rellevants. Des de llavors jo actualitzo el meu twitter molt més i vaig sumant seguidors i seguiments. El twitter de l’EbreBloc del cap de setmana passat també li depara un futur exitós. Està clar que la Penedesfera haurà de tenir el seu twitter. I el George Bush ja té el seu twitter, Serà aquest? O potser aquest altre?

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: El Twitter de George Bush