Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Associació Amics de les Motos i Vehicles Clàssics del Penedès en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
agost 04, 2011

Associació Amics de les Motos i Vehicles Clàssics del Penedès

Categoria: Penedès,Turisme,Web 2.0

Associació Amics de les Motos i Vehicles Clàssics del Penedès és protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

En aquest cas és la Junta de l’Associació d’Amics de les Motos i Vehicles Clàssics del Penedès qui col.labora en la gestió d’Associació Amics de les Motos i Vehicles Clàssics del Penedès. Tot i l’afició a l’automoció gairebé centenària, aquesta associació amb vocació penedesenca i amb seu al Pla del Penedès va ser creada al 2008. El seu objectiu és difondre l’afició als vehicles clàssics, especialment les motos, organitzant diverses activitats. Les sortides realitzant rutes per les caves del Penedès ja són un clàssic fins i tot abans de constituir-se. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Associació Amics de les Motos i Vehicles Clàssics del Penedès