Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Mare Meva! en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 06, 2008

Mare Meva!

Categoria: Actualitat,Catalunya,Records de viatge

Ahir vam anar a veure el musical Mamma Mia! al Barcelona Teatre Musical. Encara no havia anat a aquest recinte, l’antic Palau dels Esports Municipal de Montjuïc, i trobo que han fet una reconversió encertada. Vam seure a l’amfiteatre i malgrat que les butaques i els passadissos són un pel estrets la visió és molt bona.

Vista des de l'amfiteatre del BTM

L’obra està bé però personalment trobo que no arriba a altres musicals que he vist com ‘Mar i Cel’ i ‘Hoy No Me Puedo Levantar’. La primera el supera i molt en argument i la segona connecta millor generacionalment. També és veritat que el públic objectiu són de la cinquantena que enyoren vells temps i joves que redescobreixen ABBA. L’aforament era gairebé ple un dimarts i les entrades no són precisament econòmiques. Cal destacar la immersió lingüística al castellà dels actors, pràcticament tots catalans i encapçalats per la Nina, incorporant el català al més pur estil “El Molino”.

A la tornada cap a Gelida ens esperava un altre espectacle a l’estació de Barcelona-Sants. Mentre a un extrem els operaris de l’AVE treballaven sense descans, a l’andana cap a Sitges hi havia una aglomeració impressionant a punt d’agafar el darrer tren cap el carnaval del Garraf. Tal com es veu al vídeo, la RENFE els va obsequiar amb un tren de tres vagons i només un pis que ja arribava ple a Sants amb el “beneplàcit” general. Hem d’agrair també els espectacles diaris que ens proporcionen els rodalies.

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: Mare Meva!