Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Premis Blocs Catalunya 2011: 5 penedesfèrics finalistes en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 16, 2011

Premis Blocs Catalunya 2011: 5 penedesfèrics finalistes

Categoria: Actualitat,Bloc,Catalunya,Gelida,Penedès,Turisme,Web 2.0

Taula Turisme 2.0 4

Fins a 5 blocs que formen part de la Penedesfera són finalistes als Premis Blocs Catalunya. L’acte de lliurament dels Premis Blocs serà el dissabte 1 d’octubre a La Seu d’Urgell i és organitzat per l’Associació STIC.cat. Fins al moment cap blocaire penedèsfèric ha guanyat aquest guardó, tot i ser nominats en diverses ocasions. En una de les edicions el Bloc de la Penedesfera, format per tots els apunts dels més de 800 blocaires penedesfèrics que parlen sobre la comunitat, web 2.0 i TIC relacionats, va ser entre els finalistes en la categoria de blocs corporatius. La Penedesfera és la comunitat de noves tecnologies més nombrosa de Catalunya i el seu portal www.penedesfera.cat recull la publicació de 85.000 apunts i també als usuaris de twitter del territori.

Aquests són els finalistes penedesfèrics a les següents categories:

Premis Blocs CatalunyaCal destacar que El Blog de Polseres Vermelles de Joan Pons és fet per un nen de 12 anys sobre la popular sèrie de TV3, 365 dies 365 entrevistes ja ha estat finalista dels Premis Time Out Barcelona, el bloc Des de la terra del paper de Joan Pinyol és el tercer cop consecutiu que és finalista als Premis Blocs i que Francesc Balagué, que ja va ser finalista amb un bloc sobre educació, ara ho torna a ser dins la temàtica viatgera amb la Ruta Baobab, la Volta al món porta a porta, ja finalitzada però que va poder comentar en directe des del Desert d’Atacama a Xile via skype durant les 3es Jornades de la Penedesfera celebrades a Vilanova i la Geltrú. Enhorabona a tots els finalistes i sort amb el veredicte del jurat!

A continuació teniu la notícia al respecte de Penedès Televisió:

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Premis Blocs Catalunya 2011: 5 penedesfèrics finalistes