Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Reunió de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 07, 2008

Reunió de la Penedesfera

Categoria: Actualitat,Bloc,Gelida,Penedès

El llistat de blocs i blocaires del Penedès ja té més de 100 blocs agregats. Ha arribat el moment que la Penedesfera passi de ser una llista per a convertir-se en una veritable comunitat. Si ets blocaire de l’Anoia, l’Alt i el Baix Penedès o el Garraf i vols implicar-te en aquest nou projecte estàs convidat a aquesta primera reunió constituent.

Serà a Gelida, el proper dissabte 16 de febrer a les 18 hores, a la Sala de Socis de l’Unió del Casal Gelidenc (Carrer Major, 8-10). Hem d’agrair a la Junta de l’UCG en deixar-nos aquest magnífic espai, el qual espero pugui comptar amb Wi-Fi i així “retransmetre” la reunió a través del nou twitter de la Penedesfera. També he creat un event a Facebook per tal de confirmar l’assistència que complementa el grup de la Penedesfera o sinó pots deixar un comentari a l’apunt. Per totes aquestes vies i per aquest mateix bloc podeu seguir la darrera hora de la trobada inicial.

Plànol Reunió Penedesfera

Si algú vol fer una mica de promoció a cartelleres de centres cívics, casals, universitats, col.legis, biblioteques, cibercafès, etc. aquí teniu un cartell casolà.

No cal confirmar obligatòriament l’assistència però si seria d’agrair per tenir una previsió, doncs l’idea és celebrar el naixement de la Penedesfera amb Cava del Penedès i coca de forner, per tal de premiar la “desvirtualització”. Gelida no és ben bé el centre del Penedès però està ben comunicada per autopista i tren. Molt a prop del Casal hi ha el Pàrquing de la Plaça de la Vila amb dues hores d’aparcament gratuït, i sinó podeu aparcar a l’estació o venir amb rodalies i viure l’experiència de pujar i baixar amb el Funi.

Penedesfera

Aquesta reunió és conseqüència del suport que el projecte de la Penedesfera va rebre a les passades Jornades de la Catosfera, especialment de xarxes de blocs consolidades com la Xarxa Santboiana i l’Ebresfera, la qual ha celebrat recentment amb èxit la segona trobada de blocaires de les Terres de l’Ebre. A nivell del Penedès tenim el recolzament de la Plataforma per una Vegueria Pròpia i la plataforma anoienca Bonrotllo.cat. És qüestió de temps que amb el rebombori que estan generant la difusió dels i des dels blocs anem sumant col.laboracions.

De què parlarem?

A banda de constituir-nos en associació, i planificar a on i quan fer la primera trobada de blocaires penedesencs, de què podem parlar a la reunió? Proposo fer un ordre del dia 2.0 i qui volgui pot deixar comentaris a aquest apunt amb propostes sobre què parlar i l’aniré actualitzant. Jo ja deixo la meva proposta.

  • Promoure que des dels blocs de la Penedesfera es parli més de la cultura de la vinya, del vi i del cava, com a fet diferenciador sobre altres xarxes de blocaires. D’aquesta manera potenciem el lligam més important entre l’Anoia, l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf. A veure si així tenim una deferència dels empresaris i ens proporcionen els seus productes per comentar-los als blocs :).

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Reunió de la Penedesfera