Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Cava&Blogs o 7è Vins&Blogs de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 19, 2011

Cava&Blogs o 7è Vins&Blogs de la Penedesfera

Categoria: Actualitat,Catalunya,Penedès,Turisme,Web 2.0

Cava&Blogs

Dins el Cavatast 2011, el Patronat de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia us convida al 7è Vins&Blogs de la Penedesfera, o millor dit Cava&Blogs, ja que el Cava i tots els seus àmbits seran el motiu de la conversa. L’espai de trobada serà el nou Centre d’Interpretació del Cava a La Fassina de Can Guineu el dissabte 8 d’octubre, on hi haurà una visita especial per als assitents i molt més. Per participar-hi només cal que tingueu un bloc i us inscriviu aquí.

Poden venir blocaires de dins i fora de la Penedesfera però només hi ha 50 places disponibles pels primers 50 que s’apuntin. L’activitat és gratuïta i aquest és el programa:

  • 10:45 – Benvinguda davant la Fassina de Can Guineu
  • 11:00 – Visita guiada exclusiva per a blocaires al nou Centre d’Interpretació del Cava
  • 11:45 – Moment networking amb una copa de cava
  • 12:30 – Trasllat cap al Cavatast amb el trenet turístic
  • 12:40 – Arribada al Cavatast i fi de l’activitat
  • El hashtag a twitter serà #cavaandblogs

    Parlant de la @Penedesfera amb @sergisabate i @lostton

    Els Vins&Blogs són les trobades informals de blocaires al Penedès que impulsa la Penedesfera. El seu format és molt semblant al conegut com a Beers&Blogs i es realitzaran segons la convocatòria de cada blocaire organitzador. La primera enquesta del Portal de la Penedesfera va servir per triar el nom entre totes les opcions proposades –relacionant les paraules blogs, vi, vins, cava, most, bacus, etc.– adaptant al Penedès les trobades i d’acord amb un dels objectius de la Penedesfera en fomentar la cultura de la vinya, del vi i del cava, a la xarxa. Principalment es parla de totes les temàtiques que envolten els blocaires de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf però l’invitació no és només per als blocaires de la Penedesfera, sinó que és oberta a qualsevol persona interessada a compartir una bona estona desvirtualitzant les experiències viscudes en aquest mitjà.

    Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


    Tornar a: Cava&Blogs o 7è Vins&Blogs de la Penedesfera