Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar CalaixInformatiu i Receptes Maica en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 21, 2011

CalaixInformatiu i Receptes Maica

Categoria: Penedès,Web 2.0

CalaixInformatiu i Receptes Maica són els blocs protagonistes de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

El Lluís Macià és autor de CalaixInformatiu. Aquest és el Webloc del Calaix de Sastre amb informació, lleure, agenda, alimentació, salut, restauració, i moltíssim mes. Però la seva activitat blocaire també la té repartida amb el bloc Receptes Maica, espai d’alimentació, rutes gastronòmiques, vins, caves, cellers, notes de tast i notícies relacionades. A més a més també ha creat i gestiona els blocs Viu l’Oci, Weblocs, El mejor precio es…, Peusek, Germans Esteve Préssec d’Ordal i El Queixal del Seny. Tots elaborats amb la que considera la millor eina per a un blocaire: WordPress. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana:

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: CalaixInformatiu i Receptes Maica