Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar La memòria d’El Nord del Penedès en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 08, 2008

La memòria d’El Nord del Penedès

Categoria: El Nord del Penedès,Penedès

El lloc de promoció de notícies El Nord del Penedès permet ara guardar una còpia en memòria de la pàgina original. D’aquesta manera, si aquesta desapareix en el futur, això no impedeix accedir al seu contingut original.

Ara la majoria de webs, blocs i diaris digitals no acostumen a esborrar les pàgines ni a publicar notícies amb la mateixa adreça d’internet. Però serà molt útil si preveiem que alguna pàgina pot canviar en el futur, no es pot accedir o es tracta d’un error de publicació que serà solucionat aviat. Precisament la versió web dels dos diaris penedesencs més importants, El 3 de Vuit i La Fura, canvien el seu contingut a internet cada setmana i llavors només es pot recuperar des de les hemeroteques. Ara ja es podrà tenir còpia en memòria del seu contingut a El Nord del Penedès.

En cachéPer consultar la còpia local, si es va fer en el seu moment, cal clickar a l’opció “en caché” de la notícia tal com es veu a l’imatge. La còpia local funciona de manera  similar a com Google o Yahoo tracten les còpies en memòria. Es a dir, és realment una "foto" de la pàgina en el moment que es va enviar la notícia. Així doncs ara El Nord del Penedès permet col.leccionar permanentment tot el que sigui enviat, només cal activar la casella d’aquesta opció, just en el pas de confirmar l’enviament, tal com es veu a continuació.

Guardar còpia local

Si vols més informació d’aquesta facilitat pots consultar l’informació de coRank.

Technorati Tags: , , , , ,


Tornar a: La memòria d’El Nord del Penedès