Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Qui escriu la història? en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 13, 2008

Qui escriu la història?

Categoria: Actualitat,Gelida

Diuen que Cristòfol Colom era català i que durant anys, fins i tot segles, es van dedicar des del poder a rescriure la història fabricant un Colón a mida. Ara és difícil desmentir aquella versió. Si haguéssim tingut internet abans, amb la democratització que dona explicar amb veu pròpia els esdeveniments, moltes coses no serien com són. Malgrat que la ciutadania ha pogut desmuntar grans mentides però no pas totes, el que no canviarà és la temptació de voler modelar els aconteixements si tens la posició per a fer-ho.

A Gelida, municipi corredor d’autopistes, RENFE, AVE, línies elèctriques, oleoductes i gasoductes, acaba d’arribar el gas natural. Sembla increïble que després de tants anys de passar el gas sota terres gelidenques no ens poguéssim beneficiar fins ara. Malgrat tot ha arribat. L’abril de 2007 Gas Natural ja volia fer la presentació a la vila i la comercialització corresponent, però la proximitat de les eleccions va recomanar ajornar-ho encertadament per a després de la contesa electoral. No tan comprensible és que l‘ajornament hagi estat de gairebé un any i encara més ometre a la presentació les gestions decisives dels darrers anys d’un fita tant significativa com l’arribada del gas natural a les llars de Gelida. Recomano llegir el relat exhaustiu d’aquesta història a càrrec d’un dels màxims responsables.

La connexió de Gelida amb l’Autopista en sentit Penedès, un altre increïble oblit, s’havia de començar a construir el primer trimestre del 2008 i sembla retardar-se. Passarà el mateix que amb Gas Natural?

Per cert, diuen que el Descobridor d’Amèrica tenia família a Gelida.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Qui escriu la història?