Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Ruta Baobab en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 05, 2011

Ruta Baobab

Categoria: Penedès,Turisme,Web 2.0

Ruta Baobab és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

El Francesc Balagué és autor de Ruta Baobab. És l’experiència del Francesc donant la volta al món porta a porta, basant-se en la teoria dels 6 graus de separació i per la qual ha guanyat els Premis Blocs Catalunya a la categoria Turisme i Viatges. Ha estat un dels primers penedesfèrics en mereixer aquest reconeixement i pel qual ja va estar nominat anteriorment per un altre bloc a la categoria d’educació. Ha estat també el primer ponent que ha repetit la seva participació a les Jornades de la Penedesfera en parlar d’aquestes dues iniciatives, la darrera en connexió en directe via skype des del Desert d’Atacama a Xile. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana:

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Ruta Baobab