Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar El Català és cursi en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 14, 2008

El Català és cursi

Categoria: Actualitat,Web 2.0

Avui he rebut dos e-mails publicitaris recordant el Dia de Sant Valentí i oferint una promoció a un servei de contactes. En un d’ells el programa d’afiliats és en castellà i l’altre en català. L’equivalència no és ni molt menys literal. Jutgeu vostès mateixos que podem deduir de les diferències.

La Vanguardia - Parship.es - Sant Valentí
RACC - Parship.es - Sant Valentí

Certament la publicitat contextual ha anat millorant i cada vegada és més intel.ligent però en aquest cas l’única contextualitat és la data de la promoció. Un mailing electrònic indiscriminat a la base de dades dels seus usuaris. Darrerament s’han apuntat a aquesta pràctica La Vanguardia i el RACC, i trobo personalment que aquest nou servei no millora la seva imatge sinó tot al contrari. A més, el diari no sap que estic feliçment casat però el RACC sí, llavors perquè m’envien ofertes de contactes? O serà precisament per això?

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: El Català és cursi