Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Most&Blogs o 8è Vins&Blogs de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 16, 2011

Most&Blogs o 8è Vins&Blogs de la Penedesfera

Categoria: Actualitat,Catalunya,Penedès,Web 2.0

Most&Blogs

El nou Most Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i del Cava us convida al 8è Vins&Blogs de la Penedesfera, o millor dit Most&Blogs, ja que serà tematitzat en la cultura audiovisual per parlar de cinema, fotografia, sèries de televisió, curtmetratges, etc. L’espai de trobada serà el VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya el dissabte 12 de novembre, on a més a més de la conversa a la Capella de Sant Pelegrí, tot admirant l’instal.lació que relaciona vi i art sonor Vinfonies, es podrà assistir a la projecció del conjunt de curtmetratges “Històries del vi” i el tast de vi i cava posterior a l’auditori del museu. Per participar-hi només cal que tingueu un bloc i us inscriviu aquí.

Poden venir blocaires de dins i fora de la Penedesfera però només hi ha 50 places disponibles pels primers 50 que s’apuntin. L’activitat és gratuïta i aquest és el programa:

12 de novembre de 2011 – VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

 • 10:45 – Benvinguda al VINSEUM
 • 11:00 – Capella de Sant Pelegrí: Conversa entorn de la cultura audiovisual i visita a l’instal.lació d’art sonor Vinfonies
 • 12:00 – Auditori: Projecció dels curtmetratges Collita 2011- Històries del vi:
  Mauvaise Graine (21 min.), Sarau! (7 min.), El vino a mi (1 min.), El cicle vegetatiu, una mirada diferent ( 7 min.) i Lingo Vino (35 min.)
 • 13:15 – Tast de vins i caves
 • El hashtag a twitter serà #mostandblogs

  Vinseum

  El Most és un esdeveniment anual d’abast europeu que cada any vol recollir la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, del vi i del cava.
  El Most també te facebook http://www.facebook.com/mostfestival i twitter http://twitter.com/mostfestival. La primera edició del festival se celebrarà del 10 al 13 de novembre de 2011 i vol ser l’acte principal al Penedès del Dia Europeu de l’Enoturisme (13 novembre). Most també vol brindar pel bon cinema amb una programació acurada de bones pel·lícules i diverses activitats cinematogràfiques.

  El Festival s’estructurarà en diverses seccions:

  1. Collita 2011: cada any recollirà la millor producció audiovisual europea sobre vins i caves. Constarà de diferents premis
  2. Gran Reserva: selecció de pel·lícules inèdites de grans autors i de qualsevol gènere.
  3. Premis Honorífics: cada any es convidarà autors i protagonistes del món del cinema i es premiarà la trajectòria dels més destacats.
  4. Mostra de Curtmetratges
  5. Sessions infantils
  6. Jornades professionals
  7. Seccions paral·leles.

  Es tracta d’un festival deslocalitzat i escampat pel territori penedesenc; hi haurà projeccions a Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia, Subirats o Olèrdola i a caves i cellers de tota la comarca.

  Els Vins&Blogs són les trobades informals de blocaires al Penedès que impulsa la Penedesfera. El seu format és molt semblant al conegut com a Beers&Blogs i es realitzaran segons la convocatòria de cada blocaire organitzador. La primera enquesta del Portal de la Penedesfera va servir per triar el nom entre totes les opcions proposades –relacionant les paraules blogs, vi, vins, cava, most, bacus, etc.– adaptant al Penedès les trobades i d’acord amb un dels objectius de la Penedesfera en fomentar la cultura de la vinya, del vi i del cava, a la xarxa. Principalment es parla de totes les temàtiques que envolten els blocaires de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf però l’invitació no és només per als blocaires de la Penedesfera, sinó que és oberta a qualsevol persona interessada a compartir una bona estona desvirtualitzant les experiències viscudes en aquest mitjà.

  Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


  Tornar a: Most&Blogs o 8è Vins&Blogs de la Penedesfera