Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Somriu, ha arribat Imagenio a Gelida en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 14, 2008

Somriu, ha arribat Imagenio a Gelida

Categoria: Actualitat,Gelida,Penedès

A l’igual que el Gas Natural, els gelidencs abonats a la central de Telefónica de Gelida estan d’enhorabona aquesta setmana. La companyia els està trucant a les nits per donar-los d’alta a Imagenio. Telefónica ha decidit finalment ampliar els serveis a centrals de la província de Barcelona, entre elles les de part del Penedès.

Tidos de TelefónicaJo ja he rebut la trucada on una comercial, potser des d’alguna llunyana terra sud-americana, em feia una completa alta al pack Trio de Telefónica. A continuació un altre comercial amb accent més proper et torna a fer les mateixes preguntes. A banda d’informar-te que la conversa serà gravada diuen que en 1 o 2 setmanes un tècnic et trucarà per tal d’instal.lar-te un nou mòdem Wi-Fi ADSL a 3Mb reals i un descodificador d’Imagenio gratuït al preu únic “para toda la vida” de 34,40 EUR.

El millor de tot és que el servei Imagenio no només és gratuït, si ja tenies l’ADSL, sinó que la tarifa ADSL + Tarifa plana 24 hores fix a fix + Imagenio és més econòmica que sense l’Imagenio:

  • Els tres primers mesos: 49,40 Euros quota Trio + 13,97 Euros manteniment de línia (afegir l’IVA als preus)
  • A partir dels tres mesos: 59,40 Euros quota Trio + 13,97 Euros manteniment de línia (afegir l’IVA als preus)

Abonar-se a la televisió per cable municipal costa 390 Euros només d’alta, a banda de les quotes mensuals i les avaries habituals del servei, i això si vius a un barri que hi arribi el Cable. Ara, amb Imagenio a Gelida, crec que la competència no té color i el futur del Cable és més que fosc. Una altra incògnita és què passarà amb Gelida Televisió, que només emet pel Cable. Tinc una proposta de funcionament per aquest valuós servei que explicaré més endavant al bloc.

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: Somriu, ha arribat Imagenio a Gelida