Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar El Blog de Polseres Vermelles de Joan Pons en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 20, 2011

El Blog de Polseres Vermelles de Joan Pons

Categoria: Penedès,Web 2.0

El Blog de Polseres Vermelles de Joan Pons és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

El Joan Pons és autor d’El Blog de Polseres Vermelles de Joan Pons. Cal especificar el nom d’autor al títol perquè la sèrie de TV3 va traslladar l’èxit d’audiència a internet i els continguts que aquest nen de 12 anys d’Igualada aportava al seu bloc eran directament copiats en altres webs. Això no ha estat problema perquè a la passada edició dels Premis Blocs Catalanya guanyés el guardó a millor bloc personal de la categoria cultura i tendències. Veient la seva pàgina ja s’intueix que té un futur prometedor en el món de la comunicació. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana:

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: El Blog de Polseres Vermelles de Joan Pons