Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Avui neix la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 16, 2008

Avui neix la Penedesfera

Categoria: Actualitat,Bloc,Gelida,Penedès

D’aquí unes hores la Penedesfera neix formalment a Gelida. La Penedesfera es definia com l’espai comunicatiu virtual que compren la xarxa de blocs i blocaires que tenen vinculació als territoris de la Vegueria Penedès. També s’ha dit d’afegir les webs lliures que treballen pel territori i aquesta proposa té tot el meu suport. La llista de blocs i blocaires que fins ara era la Penedesfera donarà un salt endavant definitiu.

Penedesfera

L’objectiu final de la reunió i de la posterior associació, o el tipus de formació que arribem a constituir avui, és facilitar el lliure intercanvi d’idees, en el nostre cas vinculades d’alguna manera amb el Penedès. Primer els fòrums, després els blocs, demà potser xarxes com Facebook o OpenSocial… en el fons el que ens interessa a tots són les persones que decideixen expressar aquests pensaments lliurement per sobre del mitjà emprat en el moment.

Vegueria Penedès

L’esperit de la iniciativa és totalment obert. Una idea fresca que serà, seguint el mateix model de desenvolupament d’internet, el que sigui sobre la marxa, totalment lliure i transversal. De fet, a hores d’ara no sé amb seguretat qui vindrà a la reunió doncs la majoria de comentaris a l’apunt de la convocatòria, totalment oberta, són de suport però també anunciant la no assistència. Altres blocaires han confirmat l’assistència o no als seus blocs i a l’event de la reunió a Facebook. Demà publicaré una entrada amb la crònica.

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: Avui neix la Penedesfera