Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Senyal de Plana en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
novembre 29, 2011

Senyal de Plana

Categoria: Penedès,Web 2.0

Senyal de Plana és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

En Jaume Sendra és autor de Senyal de Plana. Gràcies a la seva afició a col.leccionar punts de llibre es fa ressò al bloc de l’activitat cultural a Vilanova i la Geltrú, però també d’arreu del món, sempre que s’hagi publicat una nova edició d’aquest complement literari. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • Mondopunts, “Tot sobre els punts de llibre de Montserrat Casaponsa i Domènec Martinez, de Salt (Girona)”
  • Espai de Galionar, “Poemes i narracions de Montserrat Marcer, una vilanovina que viu a Vilafranca”
  • Des del meu punt de vista, “Blog on l’Eli posa les coses que veu, que sent, que escolta, i el que pensa… i com no tot relacionat amb els punts de llibre, El bloc és de Eli Ramirez de Lloret de Mar i que viu a Barcelona”
  • El bloc de Bienve Moya, els meus treballs, “La Festa i la cultura popular… llegendes i historia de Catalunya, explicades per el vilanoví Bienve Moya”
  • Catalunya poble a poble, ““Catalunya poble a poble”, “Ponts medievals de Catalunya”, “Embassaments de tot Catalunya”, “Ajuntaments de Catalunya” i “Capitals de província”, aquests blocs són un gran treball de camp del vilanoví Francesc Llorach”
  • Biblioteca Armand Cardona i Biblioteca Joan Oliva, “També segueixo els blocs de les biblioteques vilanovines que són molt interessants per la diversitat de temes que toquen”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Senyal de Plana