Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar L’optimisme viatja en AVE en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 21, 2008

L’optimisme viatja en AVE

Categoria: Actualitat,Catalunya,Espanya,Gelida

Aquesta sembla la consigna que s’han hagut d’empassar molts periodistes darrerament. Haver de donar notícies positives sobre l’alta velocitat no ha de ser fàcil en campanya electoral.

RENFE vamos al futuro

La millor mostra són els informatius de la televisió. En van ple del primer viatge del TGV, la puntualitat amb que circula, els primers viatgers…. Que lluny queden aquells cartells que afirmaven que l’AVE arribava amb la loteria per Nadal… Que lluny queden les molèsties de les obres, els anys de deixadesa del servei de rodalies, les avaries que compliquen la vida als mileuristes… Alguns aquestes polèmiques els agradaria oblidar-les, tal qual fossin les estacions fantasmes del Metro de Barcelona, soterrades i aturades en el temps enmig de la foscor.

Estat de l'andana

La nostra realitat de RENFE continua sent la de la imatge: la deixadesa a una andana de rodalies. En aquest cas la fotografia és de l’estació de Gelida, però podria haver-se pres en qualsevol altra estació de la xarxa, i inclòs n’hi han de pitjors. Però vegem-li el costat positiu, m’ha permès participar al concurs Penedès-Denúncia.

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: L’optimisme viatja en AVE