Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Espanya no es trenca però Stage6 sí en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 26, 2008

Espanya no es trenca però Stage6 sí

Categoria: Actualitat,Web 2.0

El dia que tothom en parla del debat televisiu Zapatero-Rajoy – més del mateix – Stage6, el servidor on-line de vídeos en format DivX a internet ha anunciat que en dos dies cessa el seu funcionament.

Des de la seva seu a San Diego, la primera plataforma creada a internet per l’intercanvi de vídeos d’alta qualitat, similar al DVD, ha enviat un missatge a tots els seus usuaris on anuncia i justifica el cessament d’operacions. Analitzant el contingut de la carta enviada por el portal propietat de DivX, Inc. la causa de la fi de Stage6 és que l’empresa vol centrar el seu negoci a seguir certificant els nous dispositius que surten al mercat i no invertir més recursos al web de vídeos. L’aparació com bolets de nous servidors de vídeos d’alta qualitat – Veoh, fliqz, megavideo, 56.com, etc. – ha provocat aquesta reorientació del negoci.

Stage6

Stage6 ja va néixer amb un objectiu clar, promocionar el format de fitxers de vídeo DivX, i un cop assolit la competència només ha accelerat la caducitat. Malgrat tot els usuaris, com a bons prosumers, no es resignen i en només 6 hores des de l’anunci hi ha més de 3.600 comentaris a l’apunt de l’anunci al bloc d’Stage6. A més, ha estat temps suficient per organitzar una campanya de signatures on-line per a evitar el tancament.

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: Espanya no es trenca però Stage6 sí