Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Els blocs i la política catalana, reflex de la realitat en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 27, 2008

Els blocs i la política catalana, reflex de la realitat

Categoria: Actualitat,Catalunya

Ha fet un mes de la taula política a les Jornades de la Catosfera i m’ha donat per examinar els blocs dels polítics participants. Hi ha per comentar…

Els blocaires polítics van ser:

Deixant el Daniel Sirera a banda, tots són blocaires força actius amb pràcticament un apunt diari, excepte el Joan Ridao que espaia una mica més que la resta els seus posts. Les entrades referents a la taula de la Catosfera van des de l’agraïment i l’humiltat de Raül Romeva i Joan Ridao per la seva poca experiència com a blocaires comparada amb la resta de catosfèrics fins a l’austera publicació del powerpoint que va presentar la Lourdes Muñoz, passant per la polèmica generada per l’exclusió del Carles Puigdemont a la notícia de TV3.

A última hora el Daniel Sirera no va venir a la taula rodona de polítics ni tampoc el seu substitut. Encara espera la Catosfera una disculpa. Va ser una llàstima perquè el blog (amb g) del president del Partit Popular de Catalunya no té desperdici:

  • Tot el blog és en castellà i només en castellà.
  • Té anuncis de google! Impressionant anar al blog del líder del PPC i trobar-te anuncis de guardamobles, inmobiliàries, politonos, regals electorals i fins i tot de CiU tal com es veu a l’imatge.
Publicitat al Blog de Daniel Sirera
  • La freqüència és d’una entrada al mes. Ni tant sols ara en període electoral ha intensificat el ritme d’entrades! Potser ens farà la clàssica entrada de bloc polític abandonat, el dia abans de les eleccions, per tornar a dormitar fins al proper mes.
  • I la qualitat de les entrades… ni un sol enllaç. Text i més text, fins a tal punt que hi ha una megaentrada on reprodueix íntegra una transcripció del diari de sessions del senat. La web 2.0 entesa al més pur estil ‘El Informal’.

Realment és el blog del Daniel Sirera o és més aviat el del “Cereza” de Polònia?

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Els blocs i la política catalana, reflex de la realitat