Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Snap Shots o no Snap Shots en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 28, 2008

Snap Shots o no Snap Shots

Categoria: Bloc,Web 2.0

Des de fa temps al bloc tinc implementat Snap Shots, una facilitat que permet veure una prèvia de l’enllaç sense sortir de la mateixa pàgina. He rebut comentaris que no agrada, i per tant he obert una nova enquesta, vinculant, per tal de decidir si deixar-ho o no.

Segons dades de la mateixa empresa, els Snap Shots són vistos 450 milions de vegades al mes per 35 milions d’usuaris únics a través d’una xarxa de més de 2 milions de llocs web. Aquesta opció es desplega automàticament només passant el punter del ratolí per sobre d’un enllaç amb el símbolet al costat. A mi m’agrada, per això la vaig afegir, però em diuen que atabala la lectura que se t’obri una minifinestra cada dos per tres.

Per ajudar a valorar aquesta aplicació, a continuació deixo una divertida llista de les seves possibilitats prenent com a base els noms dels 12 apòstols en anglès.

The Twelve Apostles:

  1. Simon Peter
  2. James
  3. John
  4. Andrew
  5. Philip
  6. Bartholomew
  7. Matthew
  8. Thomas
  9. James the Just
  10. Jude Thaddeus
  11. Simon the Cananean
  12. Judas Iscariot

Podeu respondre a l’enquesta a la barra lateral.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Snap Shots o no Snap Shots