Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Les 5es Jornades de la Penedesfera seran organitzades pel Consell Econòmic i Social de l’Alt Penedès (CESAP) en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 19, 2012

Les 5es Jornades de la Penedesfera seran organitzades pel Consell Econòmic i Social de l’Alt Penedès (CESAP)

Categoria: Actualitat,Catalunya,Penedès,Web 2.0

4es Jornades de la Penedesfera

Els propers 25 i 26 de maig se celebraran les 5es Jornades de la Penedesfera. L’organització de l’esdeveniment és a càrrec de la Penedesfera, comunitat de blocaires i interessats en el web 2.0 del Penedès, aquells que tenen relació amb l’àmbit de les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, que recentment ha superat els 900 membres i és secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP). En aquesta edició, gràcies a la creació del Consell Econòmic i Social de l’Alt Penedès (CESAP), del qual en forma part l’IEP, s’ha obert l’organització de les Jornades de la Penedesfera a les altres entitats membres com les associacions empresarials Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf (ADEG), Unió Empresarial del Penedès (UEP) i Cambra de Comerç de Barcelona, així com les delegacions sindicals del territori de Comissions Obreres (CCOO) i Unió General de Treballadors (UGT), per unir esforços en una conjuntura econòmica que ho requereix i enriquir encara més els coneixements compartits. Aquest any les jornades tindran un perfil molt formatiu, adreçades tant a l’emprenedoria empresarial com personal. Properament es donarà a conèixer la temàtica del programa així com la seu de les jornades, que amb tota seguretat seran a l’Alt Penedès pel caràcter rotatiu de l’esdeveniment. Tots els actes seran gratuïts i només caldrà una inscripció prèvia al Portal de la Penedesfera.

Penedesfera

Les Jornades de la Penedesfera és la trobada anual de blocaires i interessats en el web 2.0 del Penedès, aquells que tenen relació amb l’àmbit de les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. L’objectiu de l’esdeveniment és traslladar al conjunt de la societat el fenomen blocaire, les experiències i potencialitats de la Societat de la Informació i el Coneixement, mitjançant els blocaires penedesencs i les comunitats generades entorn dels seus blocs, gràcies a les eines del web 2.0 i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) des d’una vessant social, ciutadana, participativa i col.laborativa. Les jornades estan adreçades als penedesencs, de fora d’aquest territori i a tothom que vol introduir-se en aquest mitjà de comunicació. Una població de l’Alt Penedès agafarà aquest 2012 el relleu de les seus en anteriors edicions: Igualada (2011), Vilanova i la Geltrú (2010), El Vendrell (2009) i Gelida (2008).

Fins la propera Jornada #cesap - 18-10-11

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Les 5es Jornades de la Penedesfera seran organitzades pel Consell Econòmic i Social de l’Alt Penedès (CESAP)