Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Reinauguració en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 31, 2007

Reinauguració

Categoria: Actualitat,Bloc,Turisme,Web 2.0

Avui, curiosament nit de resurrecció de difunts o de Halloween, reinicio el meu bloc amb diversos canvis i objectius. Els principals són tenir una més gran regularitat a l’escriure, com a mínim un parell d’apunts per setmana, i expandir els temes a tractar als negocis dins la web 2.0, relacionat amb el meu procés d’establir-me en aquest món, el turisme, tant el professional com el realitzat per mi, i l’actualitat quotidiana que m’envolta.

Per acomplir aquests objectius vaig decidir-me d’entrada per tenir un domini propi i abandonar l’anterior suport a Blogger. Després de fer una bona recerca m’he decidit per WordPress, per la versatilitat que em dona el sistema de plugins, els usos al qual destinaré el bloc i l’extensa comunitat d’usuaris que té. He contractat un allotjament acceptable a Dreamhost, tal com recomanen.

Treballador

També vaig prendre la decisió de seguir fent el bloc en català però afegint una versió en castellà. No es ben bé una traducció doncs hi haurà entrades que no seran comunes i el contingut d’aquestes pot estar adaptat a qui em vull comunicar.

Per seguir aquest model he triat el tema Misty Look. No és molt web 2.0 però és l’únic que he trobat que estava ja traduït al català i al castellà. Igualment és força clar i senzill. Li haig d’agrair a la Carme Pla les seves traduccions, referenciades i vinculades al peu tal com demana la llicència Creative Commons a la qual també m’he adscrit jo. El seu bloc també m’ha servit per aprendre més sobre els blocaires, i l’interessant experiència de l’Ebresfera. Espero en un futur pròxim repetir l’iniciativa al Penedès.

Només queda tornar a convidar a llegir i comentar al meu bloc, al qual sempre us podeu subscriure. Si voleu saber més coses sobre mi només cal que em contacteu.

Technorati Tags: , ,


Tornar a: Reinauguració