Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Polítics sords en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 04, 2008

Polítics sords

Categoria: Actualitat,Espanya

Ahir a la televisió vam veure un cop més com els votants som moneda de canvi d’aquest debat instal.lat en el bipartidisme. Els models però estan clars. Per a Zapatero som “ciudadanos” i per a Rajoy “españoles”. Ara bé resulta curiós que a la posada en escena, la preocupació per les persones sordes durant la campanya no es reflectís en el directe, sinó fos per la sordesa mútua que manifestaven al crit de “Yo voy a hablar de… (lo mío)”.

No es lo mismo

Aquests polítics només es recorden de les persones sordes per la campanya electoral i es fan els sords la resta de la legislatura. A tots el mítings hi ha una persona que els hi tradueix al llenguatge de signes, els anuncis a la televisió són subtitulats, en tots, però només els quinze dies de campanya. Aquest col.lectiu es mereix que tota la informació sigui al seu abast, no només quan el seu vot està en joc. És un detall més del fals interès pel ciutadà que ens envolta avui.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Polítics sords