Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Veterans som tots! en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 21, 2012

Veterans som tots!

Categoria: Penedès,Web 2.0

Veterans som tots! és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

En Ramon Ferré és l’autor del bloc Veterans som tots!. Els veterans del Club Patí Calafell tenen el seu referent en aquest bloc que ha sapigut dinamitzar tothom que ha tingut relació en el passat amb l’hoquei de Calafell i aconseguir així implicar-los en el futur d’aquest esport al municipi. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • http://www.okcat.cat, Tothom que vulgui seguir l’actualitat de l’hoquei català té visita obligada a aquest bloc. En ell s’hi pot trobar tots els resultats i classificacions d’hoquei de les diferents categories, excepte la base. També es retransmeten partits en directe, via twitter, o alguns partits de TV en directe i en diferit. És la pàgina més complerta d’hoquei, sense ser oficial.
  • http://akopsdstick.blogspot.com.es Aquest és un bloc per seguir les notícies més destacades i d’actualitat del món de l’hoquei. Un jugador retirat escriu sobre allò que considera més interessant de l’actualitat de l’hoquei. Tracta temes variats, des de la proclamació de campions de diferents torneigs i competicions, l’aparició de nous clubs i equips (masculins i femenins), algun reportatge històric i entrevistes a jugadors d’hoquei.
  • Per acabar, us vull recomanar tres blocs més d’equips de veterans del Penedès que juguen, aquest any, la lliga B de veterans. Són dels equips de l’HC Montbui (Santa Margarida de Montbui), del CP Vilanova i del CP Cubelles. En ells podeu veure les cròniques dels partits, dels sopars i tota la informació dels seus equips: http://veteransdelhoqueimontbui.blogspot.com.es http://veteransclubpativilanova.blogspot.com.es http://veteranscpcubelles.blogspot.com.es

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Veterans som tots!