Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Demà comencen les 5es Jornades de la Penedesfera sobre eTurisme en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 24, 2012

Demà comencen les 5es Jornades de la Penedesfera sobre eTurisme

Categoria: Actualitat,Catalunya,Penedès,Turisme,Web 2.0

Convention Center entre vinyes

Demà comencen les 5es Jornades de la Penedesfera sobre eTurisme que se celebraran al Vallformosa Winery Convention Center, a Vilobí del Penedès, divendres 25 i dissabte 26 de maig. Gràcies a la col.laboració del Consell Econòmic i Social de l’Alt Penedès (CESAP), del qual en forma part l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP), on la Penedesfera és la secció TIC, les associacions empresarials Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf (ADEG), Unió Empresarial del Penedès (UEP) i Cambra de Comerç de Barcelona, així com les delegacions sindicals del territori de Comissions Obreres (CCOO) i Unió General de Treballadors (UGT), hem unit esforços en una conjuntura econòmica que ho requereix i enriquir encara més els coneixements compartits.

Brots verds al Penedès

Aquest any les jornades tindran un perfil molt formatiu, adreçades tant a l’emprenedoria empresarial com personal, amb la temàtica “eTurisme”: Turisme en tots els seus segments i la seva aplicació en la Societat de la Informació i el Coneixement. Així mostrar la tècnica per fer tasts de vi i cava on-line, les possibilitats de l’autocaravanisme, el turisme enogastronòmic, la mobilitat i la innovació seran alguns dels temes que es tractaran, on no faltarà una trobada networking entre els participants. A més a més tinc l’honor de moderar la taula rodona "Enoturisme: Per què i amb qui?"  amb dos cracks del sector com en Damià Serrano Miracle, Professor de Turisme Enogastronòmic del CETT – Universitat de Barcelona i Summiller – i Carles Mera, Consultor Enogastronòmic a Vinexus. Tots els actes són gratuïts, només cal una inscripció prèvia. Es podran seguir a http://www.penedesfera.cat. El hashtag a twitter serà #Penedesfera. Podeu consultar el programa aquí i també a continuació en la notícia de la presentació al Consell Comarcal de l’Alt Penedès, un dels col.laboradors de l’esdeveniment juntament amb DO Penedès, Penedès TV, Fundació puntCAT, WinePleasures i Discover Penedès. Us hi esperem!

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Demà comencen les 5es Jornades de la Penedesfera sobre eTurisme