Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Tapes Clàssiques en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 14, 2012

Tapes Clàssiques

Categoria: Penedès,Web 2.0

Tapes Clàssiques és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

En Guifré Sastre és l’autor del bloc Tapes Clàssiques. Aquesta és la bitàcola del programa de ràdio del mateix nom per difondre la música clàssica que s’emet a Bellvei Ràdio i Ràdio el Vendrell. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomanen, amb la descripció literal que m’han facilitat per a què aneu ben guiats:

  • El blog que coldria recomanar és les 4 fonts, on parla, critica i debat sobre la capital del Baix Penedès, quatre joves de la vila, els quals se l’estimen molt.
  • Una web, la cual m’enganxa moltíssim és la de google, ja que és la que més utilitzo, i és la gran font d’informació, tant sigui verdadera o falsa, aixó és el que m’agrada més d’aquesta web, on tu, en posar-hi una paraula, d’aquesta te’n surten milions de resultats dels quals tu has de decidir quin és el que més t’interessa i quin serà el correcte.
  • Unes bones fotos serien d’aquesta web, http://www.flickr.com/photos/zebra-step on un bon amic meu, amb un molt bon gust i unes idees especaculars de la fotografía, hi penja les seves fotografíes. Crec que val la pena.

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Tapes Clàssiques