Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Check in El Penedès en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 25, 2012

Check in El Penedès

Categoria: Penedès,Turisme,Web 2.0

Poster Samarreta Solidària El Penedès 2012

La Samarreta Solidària “El Penedès” impulsada per la Penedesfera -la comunitat de blocaires de l’Anoia, l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf- estrena un nou model per aquest estiu. El nou lema és “Check in El Penedès”, tot convidant a visitar el territori mitjançant les xarxes socials d’internet i fer “eTurisme” com es va posar de manifest a les 5es Jornades de la Penedesfera, celebrades al Vallformosa Winery Convention Center de Vilobí del Penedès els passats 25 i 26 de maig. Aquest conviurà amb els models d’anys anteriors “London Berlin New York El Penedès Shanghai”, “UNIVERSITY OF PENEDÈS” i “Penedésgenial!”, els quals tenen un èxit notable i se segueixen venent als punts de venda que col.laboren amb la iniciativa. Es podrà adquirir tant als punts de venda estables durant tot l’any que es relacionen al Portal de la Penedesfera com a diversos esdeveniments d’arreu del Penedès com el Festival de música independent Faraday que se celebra a Vilanova i la Geltrú del 28 de juny al l’1 de juliol, el Festival de Música a les Vinyes de Subirats, que se celebra el 21 i 28 de juliol a Torre-ramona (Subirats), i el Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia del proper octubre.

Cal recordar que l’acció té 3 objectius:

  • Promoure turísticament el Penedès recolzant els esdeveniments relacionats.
  • Cercar la màxima col.laboració d’entitats i particulars en una iniciativa comuna pel Penedès.
  • Recaptar fons per la causa solidària de La Marató de TV3.

L’Institut d’Estudis Penedesencs, del qual la Penedesfera és la secció TIC, assumeix el finançament de l’operació, la venda a les seves seus i a través d’internet mitjançant l’enviament per correu. Hi ha 5 talles diferents: Nen, Petita (S), Mitjana (L) i Gran (XL) i Extra gran (XXL). El preu per cada unitat és de 10 Euros a qualsevol mida. Cal recordar que aquest és sobretot un acte solidari, doncs tots els beneficis seran entregats al desembre a La Marató de TV3.

Penedesfera

Aquesta és una iniciativa que dura tot l’any tancant el cercle de la Comunitat de Blocaires. Així la Penedesfera, que sorgeix de la ciutadania, torna al carrer després de passar per la xarxa. Les altres activitats presencials de la Penedesfera, fora de internet, són les Jornades de la Penedesfera per a traslladar al conjunt de la societat el fenomen blocaire gràcies a les eines del web 2.0 i les noves tecnologies des d’una vessant social, ciutadana, participativa i col.laborativa; i també el Vins&Blogs, les trobades informals de blocaires de la Penedesfera.

Aquests són els punts de venda de persones, entitats, empreses i administracions fins al moment –actualitzats oportunament al Portal de la Penedesfera http://www.penedesfera.cat– que estan col.laborant amb aquesta causa solidària, i als quals sempre es pot incorporar qualsevol interessat enviant un e-mail a la Penedesfera. Sense ells no hauria estat tampoc possible la difusió que ha assolit i s’ha d’agrair i molt el seu compromís:

Seus de l’Institut d’Estudis Penedesencs (Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell)
Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia
Botiga de Puck Import, S.L. (Vilanova i la Geltrú)
Ajuntament de Santa Oliva
Oficina de Turisme de L’Arboç
Centre d’Interpretació del Castell de Gelida
Centre Cívic L’Estació (El Vendrell)
Centre Cívic de Coma-ruga (El Vendrell)
Oficina de Turisme de Cunit
Patronat de Turisme de Calafell
Hostal del Castell de Gimenelles (Sant Jaume dels Domenys)
Estació Vitivinícola de Lavern (Subirats)
Caseta de Fusta de Sant Pau d’Ordal (Subirats)
Oficina de Turisme de Cubelles
Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès)
Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria (CIARGA) (Santa Margarida i els Monjos)

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Check in El Penedès