Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Cangur de Gossos en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juliol 31, 2012

Cangur de Gossos

Categoria: Gelida,Penedès,Web 2.0

Cangur de Gossos és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

La Cristina Martínez és l’autora del bloc Cangur de Gossos. Gràcies a aquest bloc, la Cristina, des de Gelida, ha aconseguit en poc temps donar difusió no només a la seva dedicació a cuidar els gossos dels altres a casa seva amb jardí, sinó també aprofitar les diverses experiències viscudes per compartir consells molt útils en aquest món. Com a anècdota a comentar, resulta que arrel del programa hem conegut que erem veïns, visquent gairebé davant per davant a Gelida. Qui diu que internet no apropa… A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • http://plataformadeayudaaprotectoras.jimdo.com, “Aquest és d’una Associació, on la organitzadora és amiga meva, que es dedica a ajudar a les Protectores que ho necessitin com millor poden, ja sigui recollint mantes, anant a fires de manera periòdica, recollint pinso… Casa meva és punt de recollida per qualsevol cosa que un particular vulgui donar”
  • http://www.animalssensesostre.org, “Aquest enllaç ara és més important que mai ja que, la Protectora d’Olesa de Bonesvalls, on vaig estar de voluntària fa poquet, tanca definitivament per falta de diners (problema que tenen sempre totes les Protectores) i els seus gossos necessiten adoptants urgentment”
  • http://sosgalgos.com, “Organització dedicada a l’ajuda i rescat dels Galgos que pateixen l’oblit, maltractament i abandonament. Hi ha moltíssims casos a Espanya”
  • http://www.faada.or, “Fundació a l’adopció, apadrinament i defensa animal”
  • http://www.altarriba.org, “Fundació dedicada a la protecció animal”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Cangur de Gossos