Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Igualada, Portal de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 08, 2008

Igualada, Portal de la Penedesfera

Categoria: Actualitat,Gelida,Penedès

Sigui casual o no Igualada s’ha convertit per mèrits propis en puntal de la Penedesfera. El nou portal que ha de tenir el col.lectiu de blocaires del Penedès per tot el seu àmbit a les comarques de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf, és gestarà des de la capital anoienca. Cal dir a més a més que Igualada ja és la població amb més blocs a la Penedesfera.

Balloons over Igualada

Josep Maria Comajuncosas, gelidenc resident a Igualada, Ismael Miñano i David Torras s’han ofert a ser els primers en configurar el Portal de la Penedesfera. Tots tres igualadins dominen la gestió de blocs i faran servir la seva experiència d’altres xarxes. Josep Maria és un dels responsables d’EstatPropi.cat i Ismael i David de xarxaBloc. D’aquesta manera la Penedesfera també crea xarxa amb la resta de Catalunya.

Penedesfera

Tal com es va decidir a la reunió de Gelida, els primers objectius són tenir acabat en el termini aproximat d’un mes la primera versió del Portal de la Penedesfera per tal de poder fer-ho coincidir amb presentació oficial de la comunitat de blocaires a les quatre capitals comarcals. A banda de tenir un bloc oficial i un agregador amb tots els posts de la Penedesfera, s’ha marcat com a tret diferencial respecte a altres portals el tenir un mapa on siguin geolocalitzats tots els blocaires de la Penedesfera.

Mapa de la Penedesfera

Aquesta tasca, a l’igual de la resta que hi han pendents, es farà en col.laboració amb la resta de blocaires, els quals ja superen els 200, mitjançant les seves aportacions al grup Penedesfera a Facebook. El nou portal també incorporarà altres eines de comunicació com el twitter i el lloc de promoció de notícies, per tal de ser un veritable punt de trobada del que parlen els blocaires penedesencs.

D’altra banda comentar que la Gent del Camp, l’agregador de blocs en català de la futura vegueria del Camp de Tarragona, ha iniciat una enquesta al seu bloc per decidir si han d’agregar o no els blocaires del Baix Penedès…

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Igualada, Portal de la Penedesfera