Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar La Nunnu en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 01, 2012

La Nunnu

Categoria: Penedès,Turisme,Web 2.0

La Nunnu és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

La Núria Martí és l’autora del bloc La Nunnu. Aquí trobareu llocs interessants, propostes curioses, idees contemporànies i, sobretot… vins extraordinaris. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • http://www.naciodigital.cat/vadevi, “Per mi és una de les webs més completes pel que fa als vins catalans. Un bon lloc per assabentar-te de les notícies, novetats i activitats enoturístiques i enogastronòmiques”
  • http://vimomentspersones.wordpress.com, “Un bloc de la periodista Ruth Troyano que permet acostar-se al món del vi a través d’entrevistes a les persones que en formen part i des de totes les vessants. Interessant també seguir el seu twitter @ruthtroyano”
  • http://amoralart.cat, “Fou un dels guanyadors dels premis Bloc Catalunya 2012 dins la categoria de Cultura i Tendències. Entrevistes interessants a artistes de tots els formats amb un puntet “cool””
  • http://www.arranjamentsdigitals.com, “Un nou projecte en català que acaba de néixer fa poc al Penedès tot i que @marcpareta ja feia temps que en gestionava el bloc. Per estar a la última pel que fa a internet i noves tecnologies”
  • http://www.butaquesisomnis.blogspot.com.es, “Ideal pels amants del teatre. Podeu seguir el twitter de la seva creadora Elisa Díez @butaquesisomnis i segur que amb dos dies us feu una idea del què cal, o no cal, anar a veure a Barcelona”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: La Nunnu