Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar El Bloc de FontBarbuda en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
novembre 02, 2007

El Bloc de FontBarbuda

Categoria: Bloc,FontBarbuda

Aquest serà el bloc del projecte empresarial FontBarbuda, basat al 100% en la societat del coneixement i la gestió de l’informació. Malgrat que l’inici oficial va ser al passat gener, i després de la fase d’estudi i aprenentatge del mercat la qual evidentment continuarà sempre, vaig començar a publicar els progressos en forma de bloc. Però aquest no va ser ben actualitzat i ara no tornarà a passar. Al mateix temps que comento els progressos miraré de parlar dels avanços en aquests mesos.

Després de llegir molt i provar-ho tot, me n’he adonat encara més de la importància i potencialitat que per a aquesta iniciativa pot tenir ser transparent a la xarxa com a base estratègica. A més a més els avantatges de l’intel.ligència col.lectiva mitjançant la cooperació amb altres emprenedors. Així doncs he decidit no només invertir en el meu projecte, sinó també invertir a d’altres ja en marxa.

Technorati Tags: , , ,


Tornar a: El Bloc de FontBarbuda