Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Penedesfera + Cultura Penedès = Secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 20, 2013

Penedesfera + Cultura Penedès = Secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs

Categoria: Actualitat,Catalunya,Penedès,Turisme,Web 2.0

Penedesfera + Cultura Penedès = Secció Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) de l'Institut d'Estudis Penedesencs

A partir d’aquest any 2013 un nou espai de comunicació formarà part juntament amb la Penedesfera de la secció Tecnologies de la Informació (TIC) de l’Institut d’Estudis Penedesencs. És el web Cultura Penedès, un portal virtual d’informació i difusió de l’oferta cultural del Gran Penedès, les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. El mateix àmbit de la Penedesfera, comunitat  que supera els  900 blocaires agregats i que té com a missió facilitar la visibilitat de les idees i opinions ciutadanes gràcies a la xarxa. L’objectiu de www.culturapenedes.cat és posar de manifest, mitjançant una completa agenda d’esdeveniments i un exhaustiu recull de notícies culturals, que el Penedès disposa d’equipaments culturals amb una oferta d’alta qualitat així com les potencialitats del territori en aquest sector. Per la seva banda la Penedesfera és la comunitat de noves tecnologies més nombrosa de Catalunya i el seu portal www.penedesfera.cat recull la publicació de més de 100.000 apunts així com als usuaris de twitter del territori i interessats en el web 2.0. Les activitats presencials com les Jornades de la Penedesfera, per la difusió de la Societat de la Informació i el Coneixement, les trobades blocaires dels Vins&Blogs o la Samarreta Solidària “El Penedès” també tindran continuïtat gràcies al nou portal Cultura Penedès.

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Penedesfera + Cultura Penedès = Secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs