Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar He/Has rebut un premi en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 23, 2008

He/Has rebut un premi

Categoria: Bloc,Penedès

No m’ho esperava però aquest bloc ha rebut el premi "Arte y Pico” (Art i Bec) i això inclou qui l’escriu i qui el llegeix, ja que els teus comentaris l’enriqueixen. Caro ha estat la responsable que aquesta petita "comunitat" hagi estat guardonada per primera vegada i a la qual agraeixo molt que em tingui en tan bon concepte.

Aquestes són les normes del premi:Arte y Pico

En rebre’l has de:

  • Escriure un post linkejant a la persona que te’l va donar.
  • Transcriure les normes.
  • Triar 5 o 7 blocs que rebran el premi.
  • Opcional: exhibir orgullosament el premi. IMPORTANT: Poden rebre’l o no, passar-ho o no. És la teva elecció.
  • El Premi "Arte y Pico" ha de ser atribuït als blocs que consideris són mereixedors per la seva creativitat, disseny, material interessant i aportació a la comunitat bloguera.
  • Com aquest premi m’ha vingut des d’Argentina he consultat a "l’Acadèmia" alguns dubtes respecte a les normes:

    Dani, creo que lo bueno de estos premios de la blogosfera, es que son para alentar a quienes le "ponen garra" a la tarea de comunicar desde su blog, en el idioma que sea. Así que, a otorgar el premio a quién "tu" quieras, ya sea en habla hispana, catalán o en otra lengua.

    Si a més a més tinc en compte que l’apunt del bloc, tant en català com en castellà, que té més comentaris és la llista de la Penedesfera, he pensat a atorgar el premi “Arte y Pico” a 7 blocs que crec mereix incentivar perquè continuïn contribuint a millorar la Penedesfera:

    • Retalls de bicicleta, muntanya i altres coses…: Com des d’un recorregut amb bicicleta es pot descobrir el territori i donar-nos compte de la necessitat de la seva conservació gràcies al Carles Soler.
    • Un català a Polònia: El descobriment de les interioritats de Polònia des de la perspectiva del Pere Solà, però també de la seva terra natal des de la llunyania.
    • Wirdheim in Vilanova: Tota una porta oberta al món sobre el Penedès, Catalunya i Espanya representa el bloc d’Erik Wirdheim. No només per escriure-ho en anglès, sinó per l’explicació didàctica dels costums autòctons.
    • Per poder compartir… visions: Bloc on el Josep Guillén Viñas escriu amb passió per reclamar un respecte pel seu poble i el territori.
    • Joan Pinyol: L’exemple de com hauria de ser el bloc d’un escriptor compromès amb la literatura, amb la seva obra i amb el seu país.
    • FORA D’HORES: L’he coneguda fa molt poc, però prou per adonar-me de l’important tasca realitzada per la mestra Rosa Soler per a, gràcies als blocs, situar a la xarxa el seu poble, la seva escola i la problemàtica de les dones.
    • Guillem Carol: El Guillem proporciona sempre punts de vista interessants de l’actualitat i sobretot ens apropa al futur del periodisme a Catalunya.

    Podria destacar més blocs però la norma només en permet set. Potser no siguin els blocs més llegits de la blogosfera però sí són al meu entendre dels de la Penedesfera coneguda, ara superen les 200 bitàcoles però estic convençut que hi ha més del doble, els quals he cregut havia de donar un copet a l’esquena.

    Enhorabona i a seguir els premis!

    Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,


    Tornar a: He/Has rebut un premi