Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Allarga la vida del teu ordinador de forma solidària en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 16, 2013

Allarga la vida del teu ordinador de forma solidària

Categoria: Actualitat,Bloc,Catalunya,Gelida

L'Enigma de l'Ordinador (37)

Tard o d’hora s’ha de renovar l’ordinador. Encara que li facis un bon manteniment, els nous programes sempre reclamen més potència. Cada vegada serà menys probable que sigui un ordinador de sobretaula el que queda arraconat, doncs els portàtils i els tablets s’han imposat a la llar. Crec però que si hi ha possibilitat d’allargar la vida d’un equip informàtic que continua funcionant, cal fer l’esforç perquè tingui utilitat d’acord a uns principis de vida sostenible. Recentment vaig conèixer per un dels programes El medi ambient de TV3, la tasca de l’ONG Banc de Recursos per transferir tecnologia de tot tipus a l’Àfrica amb garanties.

Tenia un ordinador complet AMD Athlon 1800+ de més de 10 anys que feia nosa a casa, no feia servir i, encara que anava molt lent, funcionava. A més a més tenia monitor, escàner, impressora i tots els manuals i drivers originals. Perquè portar-ho sense més a la deixalleria –si no tens pensat crear un museu– quan encara es pot aprofitar?

Recollint l'ordinador deixat a revisar per portar a @bancdr

Gràcies a la col•laboració de la botiga Gelida Informàtica, vam fer un repàs de darrera hora de l’estat de l’equip i el vaig portar a l’Oficina de Banc de Recursos, a Barcelona. Us recomano aquesta acció!

Ordinador personal AMD Athlon 1800+ de més de 10 anys entregat per viatjar a l'Àfrica!

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Allarga la vida del teu ordinador de forma solidària