Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar 1a Trobada d’instagramers del Penedès a Calafell amb motiu de les 6es Jornades de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 28, 2013

1a Trobada d’instagramers del Penedès a Calafell amb motiu de les 6es Jornades de la Penedesfera

Categoria: Actualitat,Catalunya,Penedès,Turisme,Web 2.0

Cartell 6es Jornades de la Penedesfera: #FiradelMar #Calafell #1instameetPenedès

La primera trobada que es realitza al Penedès d’aficionats a fer fotografies mitjançant l’aplicació mòbil instagram se celebrarà a Calafell durant les 6es Jornades de la Penedesfera, les quals se celebraran del 24 al 26 de maig, coincidint amb la XII Fira del Mar. L’organització de l’esdeveniment és a càrrec de la Penedesfera, comunitat de bloguers i interessats en el web 2.0 del Penedès, aquells que tenen relació amb l’àmbit de les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, que recentment ha superat els 1.000 membres i és secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP). En aquesta edició de les Jornades de la Penedesfera, comptarà amb la col·laboració de l’Associació Patí Català de Calafell Mar Mític Mar Lúdic i del Patronat de Turisme de Calafell com a organitzador de la fira, així com les entitats del municipi directament vinculades al fascinant món del mar. L’objectiu aquest any serà doncs apropar a internet i les xarxes socials el món mariner i pescador tradicional. Com principal acte serà la primera “instameet” del Penedès, l’inici d’una nova comunitat d’usuaris de la fotografia mòbil a les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. Aquesta tindrà el seu inici el dissabte a les 11 hores des de la Confraria de Pescadors, al Passeig Marítim de Sant Joan de Déu de la Platja de Calafell, on es donarà la benvinguda als instagramers participants a càrrec de l’Entitat Fotogràfica de Calafell i Comarca Enfoca per compartir totes les experiències que s’organitzen dins la Fira del Mar a la població i així poder gaudir-ne fotografiant i pujant les imatges captades a les xarxes socials instantàniament. A més a més hi haurà un concurs fotogràfic on les 6 fotos amb el hashtag o etiqueta #Penedesfera que al final de l’esdeveniment tinguin més “likes” o “m’agrada” a instagram seran premiades amb diversos productes i serveis turístics de Calafell, de manera que seran els mateixos usuaris els que faran de jurat d’aquest rally fotogràfic. El dia abans, divendres, tot començarà amb un Vins&Blogs a la Destil·leria del Patí Català Calafell amb maridatge de vins del Penedès i formatges del món a càrrec de Xerigots. En el mateix emplaçament, diumenge, l’Unió de Productors i Cuiners del Baix Penedès Terra i Taula rebrà el maridatge virtual de l’eina El Teu Sommelier de Vidirecte.cat amb la presentació dins un tast gastronòmic dels principals productes del camp de la Costa Daurada.

Penedesfera

Les Jornades de la Penedesfera és la trobada anual de bloguers i interessats en el web 2.0 del Penedès, aquells que tenen relació amb l’àmbit de les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. L’objectiu de l’esdeveniment és traslladar al conjunt de la societat el fenomen bloguer, les experiències i potencialitats de la Societat de la Informació i el Coneixement, mitjançant els bloguers penedesencs i les comunitats generades entorn dels seus blogs, gràcies a les eines del web 2.0 i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) des d’una vessant social, ciutadana, participativa i col·laborativa. Les jornades estan adreçades als penedesencs, de fora d’aquest territori i a tothom que vol introduir-se en aquest mitjà de comunicació. La Fira del Mar de Calafell agafarà aquest 2013 el relleu de les seus en anteriors edicions: Vallformosa Winery Convention Center de Vilobí del Penedès (2012), Ateneu Igualadí d’Igualada (2011), Universitat UPC de Vilanova i la Geltrú (2010), Museu Vil·la Casals de Sant Salvador al Vendrell (2009) i Saló d’Espectacles de l’Unió del Casal Gelidenc de Gelida (2008).

Tots els actes són gratuïts, només cal una inscripció prèvia. Es podran seguir a http://www.penedesfera.cat. El hashtag a twitter serà #Penedesfera.

Antiga Destil·leria de l'Hostal, seu del Patí Català Calafell i de diversos actes de les 6es Jornades de la Penedesfera

Google Maps: Calafell


Mostra un mapa més gran

6es JORNADES DE LA PENEDESFERA: #FiradelMar #Calafell #1instameetPenedès
Calafell, 24 a 26 de maig de 2013

Programa:

Divendres 24 de maig de 2013

19:00 XI Vins&Blogs de la Penedesfera (Antiga Destil·leria de l’Hostal, a la Carretera del Sanatori n. 3, de la Platja de Calafell)

Maridatge de vins i formatges: vins de nous cellers emergents del Penedès (Sicus i Còsmic) amb formatges del món seleccionats per Xerigots.

Durada prevista: 1 hora i 30 minuts

Resta de la jornada: Participació i concurs fotogràfic de les activitats de la XII Fira del Mar de Calafell

Dissabte 25 de maig de 2013

11:00 1a Instameet del Penedès (Confraria de Pescadors, al Passeig Marítim de Sant Joan de Déu de la Platja de Calafell)

Benvinguda als instagramers vinguts d’arreu per l’Entitat Fotogràfica de Calafell i Comarca Enfoca i recollida d’informació sobre Calafell i la Fira del Mar.

Entrega de samarretes .cat de la Fundació puntCat als participants a l’instameetPenedès.

Durada prevista: 1 hora

Resta de la jornada: Participació i concurs fotogràfic de les activitats de la XII Fira del Mar de Calafell

Diumenge 26 de maig de 2013

11:00 Maridatge virtual entre productes del camp de Terra i Taula i El Teu Sommelier de Vidirecte.cat (Antiga Destil·leria de l’Hostal, a la Carretera del Sanatori n. 3, de la Platja de Calafell)

L’Unió de Productors i Cuiners del Baix Penedès Terra i Taula rebrà el maridatge virtual de l’eina El Teu Sommelier de Vidirecte.cat amb la presentació dins un tast gastronòmic dels principals productes del camp de la Costa Daurada.

Durada prevista: 1 hora i 30 minuts

Resta de la jornada: Participació i concurs fotogràfic de les activitats de la XII Fira del Mar de Calafell

00:00 Cloenda on-line de les jornades amb la publicació a www.penedesfera.cat de les fotografies guanyadores del concurs fotogràfic de la 1a instameet del Penedès

Les 6 fotos amb el hashtag o etiqueta #Penedesfera que en aquell moment tinguin més “likes” o “m’agrada” a instagram seran premiades amb diversos productes i serveis turístics de Calafell.

Organitza:

Penedesfera (secció TIC de l’IEP)

Associació Patí Català de Calafell Mar Mític Mar Lúdic

Patronat de Turisme de Calafell

Col·labora:

Xerigots

Entitat Fotogràfica de Calafell i Comarca Enfoca

Unió de Productors i Cuiners del Baix Penedès Terra i Taula

Vidirecte.cat

Fundació puntCAT

Cartell i programa de les Jornades de la Penedesfera en pdf

5es Jornades de la Penedesfera: "eTurisme"
Programa 2012
Arxiu de les Jornades de la Penedesfera 2012

4es Jornades de la Penedesfera: "Vivències 2.0"
Programa 2011
Arxiu de les Jornades de la Penedesfera 2011

3es Jornades de la Penedesfera: "Educació, Innovació i Ciència"
Programa 2010
Arxiu de les Jornades de la Penedesfera 2010

Cartell de les 2es Jornades de la Penedesfera: "Presència a la xarxa"
Programa 2009
Arxiu de les Jornades de la Penedesfera 2009

Programa de les Jornades de la Penedesfera 2008
Programa 2008

Arxiu de les Jornades de la Penedesfera 2008

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: 1a Trobada d’instagramers del Penedès a Calafell amb motiu de les 6es Jornades de la Penedesfera