Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar La Familia Centro de Psicología en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 31, 2013

La Familia Centro de Psicología

Categoria: Catalunya,Penedès,Web 2.0

La Familia Centro de Psicología és el blog protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

La Patricia Maguet és la directora de La Familia Centro de Psicología, centre que aplica la psicologia familiar sistèmica on es posa el focus no només en la persona que pateix, sinó també en aquelles persones amb les que tens una relació especialment significativa incloent la família però també altres entorns com poden ser l’escola, els amics o la feina, i que aconsella amb un blog corporatiu. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • http://www.winkomun.org, “un altre projecte en el que treballo fa anys i que pot contribuir a fer el nostre món millor”
  • http://www.youtube.com/user/pmaglevy, “el nostre canal de youtube amb vídeos de presentació del centre i els vídeos que més ens han agradat de la xarxa”
  • http://www.paisoscatalans.fm, “de les webs que més uso, gairebé cada dia, per escoltar la radio”
  • http://bonnadal.blogspot.com.es, “un dels meus primers blocs, l’any 2005 des d’un lloc que segueix sent màgic i amb els mateixos desitjos per tothom malgrat el temps que ha passat”
  • http://yoriento.com, “Si estàs a l’atur o vols millorar la teva carrera laboral no et pots perdre aquest blog!”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: La Familia Centro de Psicología