Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Bellesa rural al Baix Penedès en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 20, 2013

Bellesa rural al Baix Penedès

Categoria: Catalunya,Penedès,Records de viatge,Turisme

Barraques de Pedra Seca de La Bisbal del Penedès (12)

Fa uns mesos vaig participar a una excursió per admirar les barraques de pedra seca a l’entorn de La Bisbal del Penedès, concretament a la Costa del Rotllat i la Serreta de Freier. Va ser organitzada per l’Institut d’Estudis Penedesencs i la revista “El Marge”, on també es va visitar el Mas Vilella de Jané Ventura. Un patrimoni rural que, malgrat els atacs soferts amb el boom urbanístic i l’abandonaments dels darrers anys, s’entesta en continuar configurant el llegat de la saviesa popular. A continuació teniu fotografies del recorregut arquitectònic pel medi natural i per l’interior de la ben conservada masia, així com la interessant informació a la documentació de l’excursió, amb dibuixos del llibre “Bellesa rural al Baix Penedès” de Benjamí Català Benach.

Sortida IEP 24-2-13 La Costa del Rotllat – Serreta de Freier – Mas Vilella (La Bisbal del Penedès) by Daniel García Peris

Technorati Tags: , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Bellesa rural al Baix Penedès