Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar “La Vanguardia” no està al dia en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 01, 2008

“La Vanguardia” no està al dia

Categoria: Actualitat,Web 2.0

Aquest apunt servirà per a dues finalitats. Primer deixar en evidència una informació de La Vanguardia que no és actual i segon posar a prova "La voz de la blogosfera en La Vanguardia.es".

Llegint l’edició impresa d’ahir de La Vanguardia, m’en adono que a la secció de ‘Tendencias’ apartat ‘Tecnodudas’ responen el següent dubte “Aparte de YouTube, ¿qué otras aplicaciones hay para ver vídeos en internet?” i en un destacat posen que Stage6 és la que millor qualitat ofereix. M’ha sorprès que hi parlessin d’Stage6 quan aquest web va tancar fa més d’un mes malgrat la contrarietat dels seus usuaris. Acabo de consultar la versió on-line del diari i l’article segueix inalterat encara que hi han tres comentaris de lectors avisant de l’errada.

LaVanguardia.es va incorporar divendres passat l’aplicació Twingly per tal de, segons afirma el rotatiu, connectar la blocosfera amb la versió digital del diari. Així enllaçaran els articles amb els blocs que parlen d’ells mitjançant el sistema de pings. Aquest apunt que he publicat és negatiu per a La Vanguardia, anem a veure doncs si l’enllacen. La connexió està moderada i per tant, malgrat la notificació automàtica, els editors poden decidir linkar o no els blocs. Serà una manera de comprovar com se sent la veu de la blocosfera en aquest mitjà.

Technorati Tags: , , , ,


Tornar a: “La Vanguardia” no està al dia