Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Tela i més Tela en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juliol 17, 2013

Tela i més Tela

Categoria: Catalunya,Penedès,Web 2.0

Tela i més tela és el blog protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

L’Anna Ramon comparteix a Tela i més Tela tot tipus de treballs de patchwork i altres aficions relacionades, que permet introduïr-se en aquest món. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • Evolució Globera, “És el meu germà que el seu hobbi es fer globofexia i he aprofitat la seva habilitat per fer el “packaging” d’alguns dels meus treballs per regalar”
  • Tela Marinera, “Un gran descobriment aquest blog, he tret patrons, idees, comprat alguns kits i sobretot tenen teles molt xules. La Marta es una dona amb unes idees molt originals”
  • Vilabors, “On faig classes de patchwork a Vilafranca, hi he acabat molts treballs. Les profes son la Mercedes i la Carol”
  • No paris de cosir, “Hi he tret moltes idees, la Cristina fa uns treballs molt bonics i originals”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Tela i més Tela