Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Cementiri de Mascotes a San Francisco en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 05, 2008

Cementiri de Mascotes a San Francisco

Categoria: Records de viatge

El vaig veure per casualitat tot sortint en cotxe del Golden Gate en direcció al downtown. Semblava el típic cementiri antic amb tombes a terra disperses, però les làpides tenien unes formes i uns colors inusuals. Dies després em vaig poder apropar amb tranquil.litat i efectivament no era un cementiri qualsevol.

Cementiri de Mascotes

Vaig llogar una bicicleta per fer un tour de 8 hores pel Golden Gate Park i l’antiga reserva militar de Presidio. Em vaig poder apropar i veure que es tractava d’un cementiri de mascotes. Presidio, ara un gran parc i una zona residencial exclusiva de San Francisco, havia allotjat fins a 2.000 famílies de militars nord-americans. Com una petita ciutat s’autoadministrava i la gran extensió de terreny que disposava la base de l’exercit va permetre habilitar un espai per enterrar els seus animals de companyia.

Pet Cemetery

És curiós observar com les inscripcions imiten les habituals de cementiris militars i molts van voler fer constar el nom dels seus propietaris a les làpides i els països als quals van ser destinats. Iniciat al 1950, als anys 70 ja no es feien més enterraments i miraculosament s’ha conservat fins als darrers anys quan una fundació va començar a ocupar-se’n del manteniment del ‘Presidio Pet Cemetery’, un indret poc conegut de San Francisco.

Samantha

La majoria d’animals enterrats són gossos i gats, però també hi han d’altres com periquitos, canaris, coloms, conills, hàmsters o llangardaixos. Si això passès aquí, no se si els amos es podrien permetre ni tant sols un nínxol per les seves mascotes.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Cementiri de Mascotes a San Francisco