Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar 3er Most&Blogs o 12è Vins&Blogs de la Penedesfera i #3InstameetPenedès en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 09, 2013

3er Most&Blogs o 12è Vins&Blogs de la Penedesfera i #3InstameetPenedès

Categoria: Actualitat,Bloc,Catalunya,Penedès,Turisme,Web 2.0

Most&Blogs

El Most Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i del Cava us convida al 12è Vins&Blogs de la Penedesfera, o millor dit Most&Blogs, ja que serà tematitzat en la cultura audiovisual per parlar de cinema, fotografia, sèries de televisió, curtmetratges, etc. L’espai de trobada serà el VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, a Vilafranca del Penedès, el dissabte 9 de novembre a les 10 hores, on a més a més de la conversa a la Taverna de Vinseum, amb una visita prèvia a l’exposició del reobert Palau Reial, es podrà assistir a la projecció de la collita 2013 i el tast de vi i cava posterior a l’auditori del museu. Com a novetat, també se celebrarà una trobada d’instagramers dins el Most&Blogs, el 3r Instameet Penedès, amb un concurs fotogràfic amb diversos premis. A la millor galeria de fotos publicades a Instagram abans de les 12 de la nit del diumenge, darrer dia del festival, una nit per a dues persones en una Masia del Penedès. Entre els assistents a la trobada de la Penedesfera se sortejarà una entrada doble per a l’acte de la clausura del festival. Els hashtags seran #3InstameetPenedès #Most&Blogs #Penedesfera i són obligatoris per optar als premis. Per participar-hi només cal que tingueu un blog o un usuari d’instagram i us inscriviu aquí.

Poden venir bloguers i igers de dins i fora de la Penedesfera però només hi ha 50 places disponibles pels primers 50 que s’apuntin. L’activitat és gratuïta i aquest és el programa:

9 de novembre de 2013
VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

10:00h RECEPCIÓ dels participants.
10:30h VISITA a les instal·lacions del nou Vinseum i inici del #3InstameetPenedès.
12:00h Assistència a la PROJECCIÓ del Most Festival, a l’Auditori del Vinseum.
Selecció de curtmetratges de ficció relacionats amb el món vitivinícola “Històries del Vi”.
13:30h DEGUSTACIONS de cava Mas Can Colomé i formatges de Xerigots a l’interior del museu.

El hashtag a twitter serà #Penedesfera

Vinseum

El Most és un esdeveniment anual d’abast europeu que cada any vol recollir la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, del vi i del cava. El Most també te facebook http://www.facebook.com/mostfestival i twitter http://twitter.com/mostfestival. La segona edició del festival se celebrarà del 7 al 10 de novembre de 2013 i vol ser l’acte principal al Penedès del Dia Europeu de l’Enoturisme (10 novembre). Most també vol brindar pel bon cinema amb una programació acurada de bones pel·lícules i diverses activitats cinematogràfiques.

El Festival s’estructurarà en diverses seccions:

  1. Collita 2013: cada any recollirà la millor producció audiovisual europea sobre vins i caves. Constarà de diferents premis
  2. Gran Reserva: selecció de pel·lícules inèdites de grans autors i de qualsevol gènere.
  3. Premis Honorífics: cada any es convidarà autors i protagonistes del món del cinema i es premiarà la trajectòria dels més destacats.
  4. Mostra de Curtmetratges
  5. Sessions infantils
  6. Jornades professionals
  7. Seccions paral·leles.

Els Vins&Blogs són les trobades informals de blocaires al Penedès que impulsa la Penedesfera. El seu format és molt semblant al conegut com a Beers&Blogs i es realitzaran segons la convocatòria de cada blocaire organitzador. La primera enquesta del Portal de la Penedesfera va servir per triar el nom entre totes les opcions proposades –relacionant les paraules blogs, vi, vins, cava, most, bacus, etc.– adaptant al Penedès les trobades i d’acord amb un dels objectius de la Penedesfera en fomentar la cultura de la vinya, del vi i del cava, a la xarxa. Principalment es parla de totes les temàtiques que envolten els blocaires de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf però l’invitació no és només per als blocaires de la Penedesfera, sinó que és oberta a qualsevol persona interessada a compartir una bona estona desvirtualitzant les experiències viscudes en aquest mitjà.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: 3er Most&Blogs o 12è Vins&Blogs de la Penedesfera i #3InstameetPenedès