Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Ruta pels indrets de la vila d’Arenys que van inspirar el mite de Sinera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
novembre 26, 2013

Ruta pels indrets de la vila d’Arenys que van inspirar el mite de Sinera

Categoria: Catalunya,Records de viatge

Cementiri de Sinera #AnyEspriu

L’Any Espriu és ja a la seva recta final. Una gran celebració molt per sobre de les anteriors gràcies a la seva oficialitat. Fa un parell de mesos vaig realitzar a Arenys de Mar i organitzada per l’Institut d’Estudis Penedesencs una ruta pels indrets de la vila que van inspirar el mite de Sinera.

Pensant en #Sinera #ArenysdeMar #AnyEspriu

De la mà del guia espriuà Pep Quintana vam conèixer les localitzacions, entre les quals cal destacar el cementiri municipal. No només pels referents literaris sinó pels sepulcres i panteons d’època modernista projectats i esculpits durant les dues primeres dècades del segle XX, contrastant amb el senzill nínxol on és enterrat Salvador Espriu, respectant la decisió del poeta que volia acompanyar la sepultura d’un dels seus millors amics. A continuació teniu fotografies de l’itinerari.

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Ruta pels indrets de la vila d’Arenys que van inspirar el mite de Sinera